Špenátový krém s bramborovými "krutony" a parmazánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 201 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,47 g |
Tuky | 18,59 g |
Vláknina | 21,81 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 60,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2017 23:01
2. 3. 2017 22:58
20. 2. 2017 11:55
2. 2. 2017 17:16
2. 2. 2017 17:12
2. 2. 2017 15:11
2. 2. 2017 09:51
31. 1. 2017 22:50
31. 1. 2017 18:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 29 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Špendlíky nazýváme drobné žluté švestky: Jaký je však rozdíl mezi špendlíkem, mirabelkou a myrobalánem?
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: špenátový krém bramborové krutony spenatovy krem s parmazanam špenátový krém s parmezánem špenátová polévka s krutony bramborový kruton krutony z brambor bramborové krutonky parmazanove krutony
Suroviny: špenát mražený, cibule, česnek, brambory, máslo, vývar zeleninový, smetana, sýr parmazán strouhaný, pepř, sůl, brambory, olej, sůl
Špenátový krém s bramborovými "krutony" a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mn2O
9 názorů