Gorgonzolové dukáty
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 196 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,60 g |
Tuky | 2,15 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 624 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 55,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Máslo a Gorgonzolu necháme před natíráním cca 1,5 hod mimo chladničku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2017 17:33
??????
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 9 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 12 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 40 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 46 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na gratinované pokrmy? Máme pro vás oblíbené recepty z našeho receptáře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: gorgonzolové omáčka recept bramborove dukaty dip
Suroviny: rohlík, gorgonzola, máslo, bazalka čerstvá, kečup sladký
Gorgonzolové dukáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PqP6
1 názor