"Párkrole" - párkové kremrole
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 894 kJ / 3 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,48 g |
Tuky | 317,06 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 9,86 g |
Sůl | 24,31 g |
Sacharidy | 41,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 1. 2018 18:26
jemmy: Jana Dorazinová-Remková: Dajda:
1. 1. 2018 11:19
To vypadá zajímavě. Zatím jsem párkové kremrole dělala vždycky jen z listového těsta, tohle musím vyzkoušet! No na Silvestra už to nestihnu.
31. 12. 2017 22:00
31. 12. 2017 20:58
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: kremrole z hery párkové kremrole rezept na pikantni kremrole vídeňské kremrole parkovekremrole recepty cz domácí kremrole z hery kremrole dle tety líby
Suroviny: sýr eidam, mouka polohrubá, sůl, vejce, droždí, mléko, máslo, mouka hladká, vejce, párky, koření, sůl, hořčice plnotučná,
"Párkrole" - párkové kremrole
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOnw
4 názory