Dušená kedlubna s mletým masem
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 5 929 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,84 g |
Tuky | 49,61 g |
Vláknina | 71,25 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 78,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kdo nechce zahušťovat moukou, může s kedlubnou přidat jednu menší jemně nastrouhanou kedlubnu, která nám směs rozdušením sama zahustí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 12 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: dušená kedlubna s masem recepty z kedlubny s brambory s mletým masem lasaně s kedlubnou a mletým masem recepty z kedlubny meté maso, kedlubna kedlubnové recepty dušená recepty zapecena brambory s kedlubnou a mletym masem dušená kedlubna zapečená kedlubna s mletým masem
Suroviny: maso mleté mix, kedlubna, cibule, koření kari, olej, sůl, celer, smetana na vaření, mouka hladká
Dušená kedlubna s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JMR9
0 názorů