Krémová kedlubnová polévka se smetanou
Polévky jsou skvělým základem našeho jídelníčku a můžeme je připravit prakticky z jakékoliv suroviny. Na tuto polévku budeme potřebovat kedluben a brambory, které povaříme a rozmixujeme se smetanou do hladkého krému. Ten pak dozdobíme krutonky a uzeným masem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 813 kJ / 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,24 g |
Tuky | 31,34 g |
Vláknina | 15,96 g |
Cholesterol | 91 mg |
Sodík | 939 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 55,31 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2023 21:58
22. 1. 2023 21:31
16. 4. 2022 09:06
21. 5. 2021 22:24
21. 5. 2021 20:04
14. 5. 2021 20:20
7. 5. 2021 13:17
6. 5. 2021 20:35
6. 5. 2021 18:30
6. 5. 2021 13:06
Uzené jsem ráno zapomněla vyndat z mrazáku. Pažitka to srovnala. Vůbec mi tam maso nechybělo. Dala jsem bílý a taky černý pepř. Určitě jsem nevařila naposledy!
5. 5. 2021 15:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 14 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: krémová kedlubnová polévka kedlubnová polévka krémová kedlubnová polévka se smetanou kedlubnová polévka kedlubnová polévka s bramborem kedlubnová krémová polévka kedlubnova pilevka kedlubnová krémová polévka s bramborem kedlubnová polévka recept kedlubny recepty krémová polévka polevka z kedlubny recept kedlubnová krémová polévka recepty z kedlubny kedlubnova polevka krem kedlubova krémová polévka kedlubnová polévka se se smetanou kedlubny recepty kedlubna polévka kedlubnova polevka kejřova kedlibnova polevka
Suroviny: kedlubna, brambory, máslo, cibule, sůl, pepř bílý mletý, vývar masový, smetana na vaření, chléb, maso uzené, česnek, olej, pažitka
Krémová kedlubnová polévka se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjNp
11 názorů