Rebarborovo-jablečný crisp (crumble)
Recept na crumble s rebarborou je lákavou variantou nedělního moučníku. Není složitý na přípravu, přitom výsledek je velmi lahodný. Přidejte k němu vanilkovou zmrzlinu a vychutnejte si sladkou a křupavou dobrotu.
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 998 kJ / 2 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,18 g |
Tuky | 38,67 g |
Vláknina | 42,02 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 505,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento rodinný recepis mám od mojí kamarádky a její maminky. Je to velmi oblíbený desert v létě. Může se podávat jak teplý, tak i studený. Velmi dobrý je s vanilkovou zmrzlinou.
Fotografii musím přidat příště, protože moji vnuci byli rychlejší než já s focením.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 48 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Cibulová zelenina je příjemně dochutí, důležitý je hlavně česnek
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: mouřeníny z ovesných ovesných vloček jablečný crumble z ovesných vloček jablka s rebarborou crumble z ovesných vloček crumble z ovesných vloček s rebarborou crumble s ovesných vloček crumble s rebarborou a jablky rebarborový crumble s vanilkovou s omáčkou jablečný crumble z ovesných vloček jablečný crumble z ovesných vloček
Suroviny: rebarbora, cukr, mouka, vanilka, skořice, vločky ovesné, cukr hnědý, máslo, tuk
Rebarborovo-jablečný crisp (crumble)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gjgr
0 názorů