Brynzové lečo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 403 kJ / 1 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,58 g |
Tuky | 45,15 g |
Vláknina | 44,64 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 147,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Osobne nemám rada veľmi "mokré" lečo, preto je tam málo paradajok,ale mám rada veľmi "cibuľové", preto tento pomer surovín.
Budem rada, ak si táto obdoba klasického leča získa aj niekoho z Vás!
Podávame s cestovinami, ja obyčajne s haluškami, príp. aj so zemiakmi alebo s čerstvým chlebíkom.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2011 17:34
6. 11. 2011 17:33
spagetka:
6. 11. 2011 14:28
Dnes jsme si moc pochutnali na tomto. Musela jsem provést malinké úpravy - neměla jsem brynzu, použila jsem nivu. Mírně jsem ještě připepřila, přidala špetičku tymiánu (k rajčatům a paprikám nám moc chutná) a v závěru se sýrem posypala i čerstvou bazalkou. Přílohou byl čerstvý chlebík pro ostatní, pro mě bez přílohy.
Každopádně moc díky za recept a příště koupím tu brynzu . Přidám fotky, když tak smáznu
Každopádně moc díky za recept a příště koupím tu brynzu . Přidám fotky, když tak smáznu
11. 9. 2010 11:33
lečo miluju a doplněk s brynzou určitě uvařím ,fakt dobrý nápad, valim bulvy.bodík
11. 9. 2010 11:14
Tohle lečo si v sezoně rajčat vaříme často, podáváme také s těstovinami, jen ta brynza nás nikdy nenapadla...zkusíme .
7. 7. 2009 14:35
Martuška, som veľmi rada, ani mi nebudeš veriť, pretože ak som niekomu povedala, že mi chutí lečo s bryndzou, iba neveriacky krútil hlavou... Takto to robila jedna moja teta. Ale či to bol jej výmysel, alebo sa to robí aj inde, sa už nedozviem...
7. 7. 2009 14:10
Magdalenko, přesně tak, také nemám ráda, když lečo "plave", ikdyž dnes mi rajčata zrovna pustila více šťávy, vůbec to ale nevadilo, ba naopak, rozpuštěná bryndza dala šťávičce báječný šmrnc, možná už jinak lečo připravovat nebudu, vajíčka nám v něm rozhodně nechyběla, přidala jsem navíc šunku a špetku pepře, rajčata jsem neloupala, šlupky nám nevadí . Za recept na báječné lečo posílám bodík
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 8 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: lečo leco recept lečo recepty recept-lečo bryndza recepty-leco brynzové bryndza s těstovinami leco s haluskami recept lečo s těstovinami kuchařka lečo brynzove recepty recepty s brynzou recepty se sýrem bryndza co s brynzou zapecena rajcata s testovinou brynzou jak připravit brynzu s haluškami leco s bryndzou plnena cuketa s brynzou jídlo - makky
Suroviny: paprika čerstvá červená, cibule, rajče, olej, sůl, brynza
Brynzové lečo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjW1
7 názorů