Krevetky a la frydas
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 437 kJ / 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,26 g |
Tuky | 19,83 g |
Vláknina | 10,03 g |
Cholesterol | 471 mg |
Sodík | 682 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 34,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Osobně mám tyto přílohové směsky hodně rád, protože samotná rýže mi přijde nudná, často různě obměňuji i s krupkami/quinoiou/čočkou apod. Jistě už všichni tyto přílohy znáte :)
Ke krevetkám se dá také přidat trocha citronové kůry, bude to potom mírně jiné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 6 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 22 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Devatero druhů krůtího masa se hodí k přípravě mnoha receptů. Nechte se inspirovat
Další recepty
Tématické fráze: male krevetky příprava příprava divokých krevet krevetky s rýží krevetky recepty top recepty krevetky
Suroviny: cibule, česnek, rajče cherry, chilli paprika čerstvá, rozmarýn, cukr třtinový, olej olivový, krevety, máslo, limetka, česnek, paprika, rýže divoká, pohanka
Krevetky a la frydas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OBlp
0 názorů