Plněné papriky ve smetanové omáčce s křenem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 058 kJ / 1 687 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,93 g |
Tuky | 87,29 g |
Vláknina | 22,78 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 468 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 125,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Může se použít čerstvý křen, ale mně přijde omáčka s křenem “ ze skleničky” jemnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 26 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 32 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 55 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: plněné papriky se smetanou plnene papriky ve smetanove omacce plněné papriky recept zamražení křenu smetana s krenem plněné papriky ve smotanové omáčce
Suroviny: kapie, maso mleté, cibule, smetana, křen, mouka, vývar, sůl, pepř, olej, pažitka
Plněné papriky ve smetanové omáčce s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4062
0 názorů