Pečená rajčatová polévka
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 508 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,46 g |
Tuky | 43,18 g |
Vláknina | 13,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 40,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bazalka je svěže aromaticky vonící bylinka původem z Indie, do střední Evropy se dostala ve 12. století. Je nepostradatelnou součástí italské kuchyně. Čerstvá bazalka se přidává až nakonec, aby neztratila svou specifickou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 57 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečená sezónní zelenina: Delikatesu podávejte jako přílohu nebo večeři s chutným dipem
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: rajčatová polévka pečená rajčata
Suroviny: rajče, česnek, cibule, olej, bujón, sůl, pepř, cukr, bazalka čerstvá, šťáva citronová
Pečená rajčatová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ygpg
0 názorů