Velikonoční nádivka z uzeného kuřátka
Jarní nádivka je zpravidla plná masa a bylinek. Podle tohoto receptu si připravíme nádivku jednotlivě pečenou v zapékacích mističkách a použijeme do ní uzená kuřecí stehna. K nim pak přidáme, kromě jiného, kopřivy, libeček, petrželku a pažitku.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 575 kJ / 1 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,25 g |
Tuky | 126,14 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 790 mg |
Sodík | 629 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 11,91 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 3 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 7 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 7 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jemné domácí houskové knedlíky
LucieLP uvařila před 48 minutami
Krémová pórková polévka
Tamaraw uvařil před 2 hodinami
Fazolový guláš
MilosCz uvařila před 2 hodinami
Hamburgerové bulky
Olfram uvařila před 2 hodinami
Vepřový bůček pečený v pečicím papíru
kamila29 uvařil před 2 hodinami
Špagety s masovými kuličkami
littleneo uvařila před 4 hodinami
Samosa - indická plněná taštička
Motylice uvařila před 5 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
Marylka uvařila před 6 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
misak2 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: velikonocni nadivka z uzenych kuřecí stehna recepty nádivky obrázky recepty z uzeného
Suroviny: houska, mléko, cibulka jarní, máslo, vejce, stehno kuřecí uzené, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, kůra citronová, pažitka, petrželka, libeček, kopřivy, strouhanka
Velikonoční nádivka z uzeného kuřátka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1ZMG
0 názorů