Falešný "segedín" z cukety
Dostali jste cuketu? V období cuket se hodí každý recept na zpracování těchto úrodných krasavic. Nenápadná dýně se příjemně vnutí k vůni masa, česneku, papriky a smetany. Dobrý nápad, pokud vás cukety zavalily svým množstvím na zahrádce i ve spíži.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 960 kJ / 1 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,65 g |
Tuky | 56,95 g |
Vláknina | 23,94 g |
Cholesterol | 505 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 68,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Teď, kdy jsou cukety kam se podíváš, příjemná změna. Kdyby se guláš zdál i s bramborou řídký, vmícháme ještě před cuketou asi lžíci mouky rozmíchanou v trošce vody. Chvíli povaříme a pak už postupujeme podle receptu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2022 08:08
/pěkný, zajímavý recept a krásné foto určitě mi bude chutnat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 22 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 37 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně, cuketa, lilek nebo baklažán: Víte, jak ho zpracovat?
Zpracujte úrodu cuket tak, že je zavaříte jako kyselé okurky
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní
Další recepty
Tématické fráze: recepty z cukety cuketový segedín degedin z cukety segedín z cukety a kureciho masa segedin recepty cuketový segedínsegedín z cukety guláš s nastrouhané cukety recept segedín kurecí segedín s cuketou segedin s cuketou segedýn z cukety
Suroviny: plec vepřová, cuketa, brambory, cibule, česnek, paprika sušená sladká, protlak, sádlo, smetana zakysaná, vývar masový, bobkový list, ocet, cukr, kmín celý, pepř mletý, sůl, chilli
Falešný "segedín" z cukety
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g0r6
1 názor