Ovocný piškot s želatinou
Nadýchaný piškotový korpus, lahodný krém ze šlehačky a zakysané smetany a vaše oblíbené ovoce - to je ideální způsob, jak zpracovat sezónní ovoce. Dezert můžete ještě nazdobit šlehačkou.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 13 959 kJ / 3 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,47 g |
Tuky | 145,24 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 440,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vždy dělám raději dvě želatiny, abych ji měla dostatek. K tomuto piškotu se nemusí ani dávat krém, stačí poklást ovoce a zalít želatinou. Kdo má rád, může ještě nazdobit šlehačkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2011 14:37
Moc dobrá buchta-taky ji dělám.A ten rybíz tam je mooooc dobrý-ale to záleží na chuti každého. Do krému můžeme dát i tvaroh nebo i bílý jogurt s trochou želatiny.
8. 8. 2010 13:33
Ten rybíz bych tam nedával, ale vypadá to dobře...:)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 7 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 9 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 10 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Dokonalou šlehačku zvládne podle videa každý. Potřebujeme k tomu šlehač s metlami
Jak připravit ovocný sorbet. Letní osvěžení podle nejlepších receptů nám zpříjemní horké dny
Další recepty
Tématické fráze: piškot s ovocem a želatinou piskotova buchta s ovocem a želatinou buchta s ovocem a želatinou piškotové řezy s ovocem a želatinou piškotový dort s ovocem a želatinou piškot se želatinou piskotova buchta se želatinou piškotový ovocný dort se želatinou piškotový ovocný dort se želatinou řezy s ovocem a želatinou buchta se zelatinou ovocné řezy se želatinou buchta se želatinou a ovocem buchta s želatinou piškot s želatinou piškot piškot s ovocem recepty ovocné řezy se želatinou piškotová buchta s ovocem ovocný dort se želatinou piškotový
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, prášek do pečiva, olej, voda, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, smetana zakysaná, želatina, ovoce
Ovocný piškot s želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7n4
2 názory