Rybízová zmrzlina
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 931 kJ / 940 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,85 g |
Tuky | 0,58 g |
Vláknina | 5,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 227,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspiraci jsem našla v jedné starší kuchařce.
Použila jsem hustou šťávu, kterou si zavařuji v malých skleničkách. V sezoně se použije čerstvé ovoce, které se propasíruje.
Cukru si každý dá dle potřeby.
Kdo nemá zmrzlinovač, tak se směs vlije do nižší plastové nádoby, vloží do mrazničky a zhruba co 45-60 minut se promíchává vidličkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2023 17:31
9. 7. 2023 16:35
9. 7. 2023 14:52
13. 4. 2020 16:34
12. 4. 2020 14:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 44 minutami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 1 hodinou
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 3 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 3 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 3 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: rybizova zmrzlina
Suroviny: voda, cukr krupice, pudink vanilkový, skořice, protlak, pomeranče
Rybízová zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKvB
5 názorů