Vepřový bůček pečený s fenyklem a olivami podle Ihnačáka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 14 890 kJ / 3 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,74 g |
Tuky | 298,03 g |
Vláknina | 13,24 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 616 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 34,38 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 7 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 10 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Elivet uvařila před 3 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 4 hodinami
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 6 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 6 hodinami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 7 hodinami
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 11 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 12 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Suroviny: bůček vepřový, fenykl, cibule, olivy, citron, česnek, rozmarýn, víno bílé suché, sůl, pepř
Vepřový bůček pečený s fenyklem a olivami podle Ihnačáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nEgY
0 názorů