Vejce z Itálie
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 3 257 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,11 g |
Tuky | 51,62 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 667 mg |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,17 g |
Sacharidy | 39,09 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2009 00:35
3. 8. 2009 22:54
3. 8. 2009 22:34
Měli to sice mnohem lépe zpracované,ale já když to dělal,tak už jsem na to měl hlad
Tonda - Papriky parťák
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 3 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 3 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 4 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 4 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 5 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 5 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční barevné chlebíčky jsou chutným občerstvením nejen pro koledníky
Znáte "kolínkoto"? Jemně pikantní a worchesterskou omáčkou ochucený pokrm z kolínek à la rizoto je jednoduchý a rychlý
Velikonoční beránek na různé způsoby: Jakou formu, druh těsta a zdobení použít?
Další recepty
Tématické fráze: jak uvařit vejce natvrdo zpracování kachních vajec předkrmy itálie jak ozdobit vejce recepty z itálie jak oloupat vejce natvrdo ozdoby z vajec předkrmy z itálie příprava vajec v itálii jak polít vejce majonézou vařená vejce v italii jak ozdobit oloupane vejce předkrm italie vejce natvrdo recept jak uvařit krabí maso krabi lupinky recept
Suroviny: vejce, krabí tyčinky, majonéza, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, olivy, ořechy vlašské
Vejce z Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQAY
3 názory