Mandlová roláda s vůní perníku
Suroviny
Porce: Podle nakrájení velikosti kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 17 996 kJ / 4 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,70 g |
Tuky | 299,90 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 319,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme místo mandlí dát ořechy, nebo také nic. Šlehačku někdy dávám jedné barvy a plním jahodami, meruňkami, atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2021 08:58
yanull: Moc děkuji.
4. 4. 2021 02:04
Chutná roláda .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 20 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 7 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 9 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Mangoldové listy jsou skvělou náhradou špenátu, řapíky využijeme jako chřest. Mangold sklízíme během léta a na podzim
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, mandle strouhané, koření do perníku, kůra citronová, smetana ke šlehání, cukr moučkový, čokoláda na vaření, máslo, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, ztužovač šlehačky, čokoláda na vaření, máslo, olej
Mandlová roláda s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2YWj
2 názory