Tři rychlé pomazánky z jednoho základu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 259 kJ / 3 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,19 g |
Tuky | 289,48 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 39,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
https://www.youtube.com/watch?v=0qRMHJ8xeHM&t=18s
https://www.youtube.com/channel/UCmwUOGZGPSVkEgqGa...
Prajem vám dobrú chuť :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 4. 2021 19:02
8. 4. 2021 17:31
8. 4. 2021 17:24
8. 4. 2021 17:11
8. 4. 2021 17:02
8. 4. 2021 16:35
Možno by stačilo do receptu napísať, že cca pol deci oleja alebo 50 ml.
8. 4. 2021 16:18
Takže 0,05 cl opravdu není 50 ml...
8. 4. 2021 15:55
8. 4. 2021 15:53
8. 4. 2021 15:37
8. 4. 2021 14:22
8. 4. 2021 10:24
8. 4. 2021 09:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 56 sekundami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 7 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 45 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Tuky a oleje v kuchyni: Poradíme, které použít ke smažení a které raději do salátů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: máslo, tvaroh jemný, cibulka jarní, kopr, pažitka, tuňák, šťáva citronová, olej dýňový, česnek, sůl, pepř mletý, kmín mletý
Tři rychlé pomazánky z jednoho základu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oGOk
13 názorů