Kyselice od Barbory Charvátové
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 125 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,73 g |
Tuky | 28,62 g |
Vláknina | 14,15 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,20 g |
Sacharidy | 42,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z knihy Loudavé vaření od Barbory Charvátové.
Když vařím kyselici v obyčejném hrnci, tak dělám brambory zvlášť. Byla jsem zvědavá, jestli se v PH uvaří doměkka společně se zelím.
Místo vody jsem použila zeleninový vývar a zakysanou smetanu nahradil krémový jogurt. Pochutnali jsme si.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 20 minutami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 25 minutami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 38 minutami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 3 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 4 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: cibule, klobása, brambory, voda, zelí kysané, mléko, mouka hladká, bobkový list, kmín celý, koření nové koření, sádlo, sůl, cukr, smetana zakysaná
Kyselice od Barbory Charvátové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3BnR
0 názorů