Krkovice v copánku v pomalém hrnci
Pečená vepřová krkovice chutná v jakékoliv podobě. Tady vám přinášíme recept na její úpravu v pomalém hrnci. Maso je ozvláštněno nejen chutí medvědího česneku, ale navíc podobou copánku, který potěší i vaše oko.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 784 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 28,89 g |
Vláknina | 12,92 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 34,52 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Medvědí česnek můžeme nahradit čerstvými špenátovými listy.
Na sepnutí použijeme 3 ks bambusových párátek.
Takto připravené maso můžeme také péct v klasické troubě na 180 °C cca 45-60 minut. Záleží na stáří. Během pečení přeléváme, podléváme a 15 minut před koncem po odstranění víka dopečeme na barvu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2022 20:55
27. 4. 2022 12:46
21. 4. 2022 10:24
Sousedka má také hrnec Ultra Pro nádobí a nemůže si ho vynachválitJídlo je z něj je prý hezky šťavnaté
21. 4. 2022 10:18
21. 4. 2022 09:44
20. 4. 2022 08:56
20. 4. 2022 08:00
19. 4. 2022 21:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 10 minutami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 1 hodinou
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 4 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 6 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 6 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, slanina anglická, list medvědího česneku, hořčice, pepř mletý, sůl, olej, máslo, cibule, česnek, omáčka worcesterová, hořčice, vývar masový
Krkovice v copánku v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yoj0
Krkovička v copánku
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,7 (10×)