Rambajsmanova pochoutka s jasmínovou rýží a fazolkami
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 5. 2022 17:47
Eja57: Tak udělám si prostě pět porcí masa - počítám tak 150 - 200 g na osobu - tzn - kilo vepřové panenky by mohlo stačit a ostatní mi přijde podle chuti. Někdo chce třeba více slaniny na fazolky, někdo má raději víc mazlavější než tekutou směs.
2. 5. 2022 16:57
TOP!
2. 5. 2022 13:44
Kolik čeho? Prosím. Panenky jsou různě velké, z některých bych 5 porcí neudělala.
Děkuji.
Děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 57 minutami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 3 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 4 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 4 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 4 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zacházet s ranými bramborami, aby si zachovaly co nejvíce vitamínu C. Lze je využít v domácí lékárně i v kosmetice
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Jak vysazovat rané brambory. Vyplatí se pro časnou sklizeň
Další recepty
Suroviny: panenka vepřová, česnek, vejce, škrob bramborový, koření kari, majoránka, rýže jasmínová, lusky fazolové, máslo, slanina anglická, voda, omáčka sojová, cibule, koření hřebíček, olej, sůl
Rambajsmanova pochoutka s jasmínovou rýží a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Blzn
3 názory