Károlyho čardáš (salát)
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 075 kJ / 2 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,54 g |
Tuky | 217,09 g |
Vláknina | 33,60 g |
Cholesterol | 843 mg |
Sodík | 2,75 g |
Sůl | 6,62 g |
Sacharidy | 63,90 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2022 19:22
Anna Kocikova: Pravdaže, môžeš nahradiť, pôvodný recept je s tatarkou, ale ja si viem kľudne predstaviť aj jogurt.
25. 5. 2022 13:37
Terezko,takový salát by mě nenapadl,díky za zdrojJen tu tatarku dám na 1/2 se zakysankou
13. 5. 2022 09:40
tejaja: Už to naskočilo..
13. 5. 2022 07:31
mika59: ďakujem ti.
Nefunguje ti ani ľubovoľný počet hviezdičiek?
Nefunguje ti ani ľubovoľný počet hviezdičiek?
12. 5. 2022 22:04
Terezko to bych si pochutnala.. Bohužel dala všechny hvězdy hodnocení..nefungují..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 19 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 34 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak používat ranou mrkev karotku? Je výtečná v mnoha pokrmech a skvěle se hodí i do moučníků
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: brambory, fazolky zelené, okurky sterilované, rajče, salát hlávkový, vejce, tatarská omáčka, nať petrželová, pepř, sůl
Károlyho čardáš (salát)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vg8B
5 názorů