Provensálský guláš
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 625 kJ / 3 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,66 g |
Tuky | 223,99 g |
Vláknina | 20,96 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 9,40 g |
Sacharidy | 66,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept mám od kamaráda z Francie, několikrát jsem ho vařil a je to skvělé. Proto se s vámi o něj rád podělím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2023 12:23
Ve Francii se mu rika daube, odvozeno od od keramicke nadoby - daubière, ve ktere se od nepameti pripravoval www.remember-provence.com/fr/cuisine/poterie-culinaire-de-vallauris/daubiere-en-terre-fabriquee-a-vallauris-poterie-culinaire.html
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 22 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 6 minutami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 19 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 40 minutami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 1 hodinou
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 1 hodinou
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 2 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 13 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Přichází první postní neděle. Víte, jak připravit pučálku a liščí preclíky?
Další recepty
Suroviny: hovězí zadní, mrkev, cibule, česnek, víno červené, koření hřebíček, tymián, bobkový list, kůra pomerančová, slanina uzená, protlak rajčatový, mouka hladká, olej olivový, petrželka, sůl, pepř
Provensálský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR2vz
1 názor