Hovězí játra a cibule
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 390 kJ / 1 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,15 g |
Tuky | 91,84 g |
Vláknina | 32,66 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 114,91 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2023 09:02
Trochu mi to pripomenulo môj recept, kde však nepridávam vývar, je to bez šťavy.
Nenapadlo ma, že aj hovädzia pečeň sa dá obdobne pripraviť. Ďakujem za recept, jedlo bude určite výborné.
Nenapadlo ma, že aj hovädzia pečeň sa dá obdobne pripraviť. Ďakujem za recept, jedlo bude určite výborné.
15. 2. 2023 01:03
Krásná fotka. Asi i dobrá játra, ale já je nemusím, zvláště hovězí. Možná Tvůj rcp někdy zkusím z drůbežích jater.
14. 2. 2023 19:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 53 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Suroviny: játra hovězí, mouka, sůl, pepř mletý, máslo, olej, cibule, vývar hovězí, víno bílé suché, petrželka, sůl, pepř
Hovězí játra a cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpmWO
Vepřová játra restovaná s cibulí
magdalenka
Hodnocení receptu je 4,5 (5×)