Bramborové pavé s vepřovou panenkou a omáčkou se zeleným pepřem
Název pavé, jehož původ bychom našli ve Francii, je označení zvláštního postupu pokládky diamantů do šperků či kamenů do dlažby. A právě tímto způsobem jsou pokládány brambory před zapečením se sýrem, aby dobře držely tvar a při následném opékání se nerozpadly.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 408 kJ / 2 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,73 g |
Tuky | 141,98 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 606 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 59,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace : před 3 roky v restauraci, zkusila jsem podle poznámek a pavé - video na na sociální síti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2023 11:19
7. 9. 2023 11:17
25. 8. 2023 09:46
24. 8. 2023 20:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 1 hodinou
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 2 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 3 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 5 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 6 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory, sůl, pepř mletý, smetana ke šlehání, sýr gouda, panenka vepřová, slanina anglická, sůl, pepř mletý, ghee, cibule šalotka, smetana ke šlehání, pepř zelený sterilovaný, víno bílé, sůl
Bramborové pavé s vepřovou panenkou a omáčkou se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y7rB
4 názory