Segedín jednoduše z remosky
Segedínský guláš pochází z Maďarska a připravuje se z vepřového bůčku a bílého kysaného zelí. Sytý a chutný guláš zjemníme trochou zakysané smetany. Přípravu si můžeme usnadnit použitím remosky.
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 837 kJ / 3 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,42 g |
Tuky | 332,77 g |
Vláknina | 24,94 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 6,11 g |
Sůl | 14,90 g |
Sacharidy | 62,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Výhoda je, že je vše v jednom a maso je jako dort. Já jsem podávala s cuketovými knedlíky -www.toprecepty.cz/recept/50550-chlupate-cuketove-knedliky/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2024 06:46
Zrovna jsme segedin dojedli. Ale teda připravený byl v mth. V remosce jsem ho ještě nezkoušela. Dobrý tip na příště!
23. 2. 2024 12:07
mika59: manžel mi tvrdí, že je z remosky vše takové šťavnatější - myslím, si, že je to tím, že remoska je maličký uzavřený prostor
23. 2. 2024 10:42
cathleen: Děkuji ti moc a ještě mi přijde, že chuť je zase jiná a moc dobrá.
23. 2. 2024 10:05
tenhle recept je úžasný Remosku mám moc ráda a používáme ji docela často. Ale udělat v ní segedín mě nenapadlo, a přitom je to tak logické i jednoduché!
14. 12. 2023 17:16
Marie Svarcova: Děkuji
14. 12. 2023 10:43
paráda , bůček tam je nejlepoší
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 minutami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 24 minutami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 2 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 3 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 3 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 4 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Suroviny: bůček, zelí kysané, slanina anglická, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, vývar masový, smetana zakysaná, mouka hladká, bobkový list, koření nové koření, česnek, kmín celý, sůl, pepř mletý
Segedín jednoduše z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpK2z
6 názorů