Koláč s karamelem a čokoládovým krémem
Suroviny
Porce: 12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 19 898 kJ / 4 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,90 g |
Tuky | 256,36 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 696 mg |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 550,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem dělala s 100 g čokolády, ale je možno přidat i větší množství. Krém se zakysanou smetanou má zvláštní, dobrou a trochu nezvyklou chuť, příště tento krém zkusím nahradit pařížskou šlehačkou.
Překvapilo mě, že se korpus ani po 3 dnech v lednici nepromáčel a je pořád křupavý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 11. 2015 20:29
16. 11. 2015 13:38
27. 11. 2009 14:24
9. 11. 2009 22:54
9. 11. 2009 22:39
9. 11. 2009 20:30
9. 11. 2009 19:19
9. 11. 2009 17:50
9. 11. 2009 16:14
9. 11. 2009 16:04
9. 11. 2009 14:56
9. 11. 2009 13:58
9. 11. 2009 13:46
9. 11. 2009 13:43
9. 11. 2009 13:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 49 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Po přípravě karamelu nám zůstane ulepené nádobí. Názorné video předvede snadné a rychlé odstranění karamelu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: kolač s karamelem čokoládový dort s karamelem koláč s čokoládovým krémem krem se zakysanou smetanou čokoládový krém ze zakysané smetany čokoládový krém recept čokoládový koláč s kremem čokoládoví krém buchta s karamelem karamelové řezy karamel rozpustíme ve šlehačce moučník s karamelem čokoladovy krem se zakysanou smetanou čokoládovo karamelový koláč čokoládoví dort karamel koláč čokoládový krém čokoládový krém se smetanou moučníky s karamelem čokoládovo-karamelový koláč recept koláč s karamelem
Suroviny: mouka hladká, tuk hera, cukr moučkový, vejce, sůl, kůra citronová, cukr krupice, máslo, smetana ke šlehání, solamyl, čokoláda na vaření, máslo, smetana zakysaná, cukr moučkový
Koláč s karamelem a čokoládovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx7J
16 názorů