Kančí špízky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 639 kJ / 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 11,14 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2010 11:07
jaj pepanka vdaka za upozornenie....
27. 1. 2010 10:46
od 24.12 do 6.10 asi těžko,mělo to být spíš asi do do 6.1
9. 1. 2010 19:09
Zvěřinu můžu v jakékoliv úpravě a špízy vypadají báječně. +12
8. 1. 2010 10:25
Překrásně jedlé fotky, lákavý recept+ Ještě sehnat kančí masko.....
7. 1. 2010 11:33
Kančí nemá chybu,už vím co vařit o víkendu,bodík posílám
7. 1. 2010 00:42
Špízy to je dokonalost sama natož pa ze zvěřiny9.bodík
6. 1. 2010 23:24
thomassinno tak doufám, že s tím kančím budeš myslet i na mne! Lidi, já jsem to nikdy nejedla, mějte soucit, vypadá to fakt žravě Iljusa
6. 1. 2010 21:26
iljusa... ty ty ty
6. 1. 2010 21:15
Vybusna - ale nebud zbytečně skromná , fotečky jsou super ... a kančí už jsem si taky zařídil ... kamarád je polesným v Beskydech a něco na skladě je , takže - na mňamku už se těším Pak si dovolím přidat fotečky
6. 1. 2010 21:09
hmmm - moc pěkný kaneček -maso nemám, ale jeden si tady vedle mne balí cigarety
6. 1. 2010 21:03
thomass ja som ho ulovila v susednej dedine vymenou za maslovy olej..tak veru...damy dakujem a panovi tiez...s tym fotom to dnes nie je bohvieako slavne
6. 1. 2010 20:50
... asi se vypravím do kukuřičného pole na kance krásné " žravé " fotečky, super receptík +6
6. 1. 2010 20:18
Jééé, tak to je paráda. Jedla jsem kančí řízky a pečené maso - to mi chutnalo víc. Ale ty špízky vypadají úžasně. Dávám bodík.
6. 1. 2010 19:50
Výbušná, to je super receptto by moc chutnalo manželovi, ale to bysme toho kance museli tady na Šumavě nahánět po lesích a né že by tu nebyli, máme jich tu hodně, dost často někomu přeběhnou před autem máš to ode mě za bodík +
6. 1. 2010 19:49
vybusna - spěchám s bodíkem, zvěřinu máme moc rádi a špízky jsou určitě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 26 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kančí maso recepty kancí maso kančí kančí klobásy kančí recepty zvěřinové klobásy recepty z kance kančí klobásy recept zvěřinové špízy zvěřinové recepty recepty kančí maso kanec recepty recepty kančí klobásy ze zvěřiny recept na zvěřinové klobásy zvěřinové klobásy recept recepty kanec kančí řízky recepty na kančí maso příprava zvěřinových klobás
Suroviny: maso kančí, klobása pikantní, cibule šalotka, slanina, máslo, česnek, jalovec, šťáva citronová, sůl, olej, mléko, máslo
Kančí špízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1WkR
16 názorů