Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 735 kJ / 1 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 257,35 g |
Tuky | 52,03 g |
Vláknina | 23,45 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,57 g |
Sacharidy | 39,02 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z knihy Poklady klasické české kuchyně
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 12. 2023 11:03
Petr.12: Jsem ráda, díky
23. 12. 2023 07:39
Vařil sem podle tohoto receptu a je to vynikající.
29. 11. 2020 17:48
12. 9. 2018 07:46
Koření je lépe svařit zvlášť v malém množství vody,receptu dávám
14. 3. 2015 19:14
Zdenka1:Zdeni, s tím perníkem jsem viděla spoustu receptů, ale na moje děti už by těch chutí bylo moc Děkuju, že jsi vyzkoušela
14. 3. 2015 19:04
Posílám velkou pochvalu a přidávám další bod. Místo jíšky jsem zahustila strouhaným perníkem, podávala jsem s žemlovým knedlíkem od Vaška. Mooooc dobré
17. 2. 2015 13:32
MňamKrásně připraveno
15. 2. 2015 20:52
Zvěřina a Andrejka, záruka kvality
14. 2. 2015 18:17
Toho koření určitě není moc, Vaněk ho tam má ještě trochu víc
14. 2. 2015 16:21
Taky to tak dělám a je to mňamka s bramborovým knedlíkem
13. 2. 2015 17:38
Slov netřeba:-
13. 2. 2015 16:22
Dajda:Mě koření nepřekvapilo, já dávám koření dost, určitě tolik jako Andrea. Smetanu taky nedávám, mě by to s ní chutnalo, mužský ale smetanu nemaj rádi.
13. 2. 2015 15:48
Ivana Ch: Já taky. Takováhle jídla zbožňuju, zvláště když jsou k tomu brusinky a sklínka lahodného červeného. Jen mě překvapilo množství koření, 10 kuliček jalovce a nového koření je docela síla. Nikdy jsem také nepřidávala smetanu, tak to zkusím příště.
13. 2. 2015 14:52
Dělám hodně podobně a je to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 40 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Mořidel na zvěřinu je několik druhů. Vyberte si, které vám nejvíce k naložení masa vyhovuje
Jak připravit oblíbený čaj ze sušených šípků a na co se hodí šípková marmeláda
Další recepty
Tématické fráze: kančí se šípkovou kančí se šípkovou vaněk roman vaněk hovězí guláš šípková omáčka vaněk kančí guláš se šípkovou kančí se šípkovou omáčkou vaněk kančí guláš podle vańka kančí se šípkovou omáčkou kančí guláš vaněk gulas podle vanka kanec na šípkové omáčce vaněk vaňek recepty steak podle vaňka roman vanek kulicky z mleteho masa v rajcatove omacce kančí kýta se šípkovou vaněk vaněk kančí na sipkove kančí kýta se šípkovou omáčkou roman vaněk sipkova omacka s pernikem roman vaněk šípková omáčka šípková omáčka roman vaňek
Suroviny: maso kančí, mrkev, celer, petržel, cibule, povidla švestková, marmeláda šípková, cukr, ocet, pepř černý, koření nové koření, jalovec, vejce, tymián čerstvý, víno červené, máslo, sádlo, jíška máslová, sůl, smetana
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K22R
14 názorů