Ančkine hrozno
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 477 kJ / 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 9. 2014 22:05
gmptop: hezké - jak recept, tak i tvá milá vtipná reakce
8. 9. 2014 18:37
gmptop:
8. 9. 2014 17:10
gmptop:
8. 9. 2014 16:14
maris:...záleží na úhlu pohledu. Od vily jsou na Vinohradech a vod Botiče v Nuslích. O územních požadavcích Vršovců nemluvě..
Pan vrchní to tam v té vinárně vyřešil šalamounsky, podává víno z Rakous. A když jsme u Rakouska, nemuselo mu být, pře sto lety jen ouzko, mohlo mu být i "hrozno" viz Slovník spisovného jazyka českého II str. 98.
Pan vrchní to tam v té vinárně vyřešil šalamounsky, podává víno z Rakous. A když jsme u Rakouska, nemuselo mu být, pře sto lety jen ouzko, mohlo mu být i "hrozno" viz Slovník spisovného jazyka českého II str. 98.
5. 9. 2014 10:13
maris: Náš poněkud zvláštní asistent, co přednášel lexikologii a stylistiku, velice bděl nad tím, abychom používali český jazyk správně. Byl to velepyšný Šumperák a prsil se tím, že tam u nich, kde žije, je nejčistší čeština. Pak se vrátil z oběd a pochvaloval si, že si dal k obědu řízek a okurek a ještě se stihnul podívat do botů, kde výhodně nakoupil
5. 9. 2014 09:42
gmptop: ani na Vinohradech není problém - v Grébovce jsou vinice
5. 9. 2014 08:59
je hrozno ukrutno ?: Hrozno se potkává na vinohradech. Na Vinohradech už to problém. Zrovna tak 330 km východně od Hradu chodíme s důvěrou do doktora i do řeznika. Z čehož se nám Vinohradec osype a už se mnou nikdá nepromluví :D
5. 9. 2014 00:42
re: Variantou je zalít hrozno nálevem z feferonů......v češtině slovo hrozno neexistuje, česky se říká hrozny.
Ale možná si mažete chléb másalou.
Ale možná si mažete chléb másalou.
21. 9. 2011 21:28
+
8. 9. 2011 15:04
Zajímavá chuť,pusa pálí jak sto čertů ale moc dobréfoto a+10
11. 2. 2010 15:53
Aký krásny recept! Kombináciu sladkého a pikantného si neviem predstaviť, asi by to chcelo vyskúšať...napriek tomu posielam bodíka!
P.S. Tá fotka v profile je aktuálna?
P.S. Tá fotka v profile je aktuálna?
4. 2. 2010 13:02
Kombinaci sladkého a ostrého mám ráda, počínaje chilli omáčkou, přes čokoládu s feferonkami. Ten meloun už jsem jedla, hroznové víno zkusím, až bude sezóna
4. 2. 2010 10:47
Já si to umim představit moc dobře, protože dělám už hodně let a máme moc rádi podobně naložený meloun
http://www.toprecepty.cz/recept/6890-meloun--s-fef...
Miloš, díky za recept+
http://www.toprecepty.cz/recept/6890-meloun--s-fef...
Miloš, díky za recept+
4. 2. 2010 09:44
Něco podobného už jsem ochutnala a bylo to výborné-sladké a ostré.Doporučuji jako přílohu k hermelínu.Miloši
4. 2. 2010 09:43
teda já si to neumím představit tu chuť, chtělo by to vzoreček
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 minutou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 4 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 32 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 38 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: hrozno jak naložit hroznové víno hroznové víno recepty hrozno recepty recepty z hroznového vína hroznové víno-zavařenina hroznove vino s feferonkou hrozno recept zavarenina z hroznového vina hroznová zavařenina hroznove čatní jak nalozit domaci vino naložit vino recept na vino z hrozna recepty hrozno zavařeniny hrozno zavařené hrozno kozí rohy s hrozny hroznové víno zavařenina hrozno foto
Suroviny: víno hroznové, feferonka, deko
Ančkine hrozno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLZo
15 názorů