Džem ze žlutých blum
Recept ještě nebyl hodnocenBlumy vypeckujeme a buď pokrájíme na malé kousky, nebo pomixujeme. V troše cukru si rozmícháme GELFIX KLASIK a přidáme k ovoci. Povaříme asi 1 minutu. Pak přidáme zbytek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 249 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,65 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,50 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Blumy vypeckujeme a buď pokrájíme na malé kousky, nebo pomixujeme. V troše cukru si rozmícháme GELFIX KLASIK a přidáme k ovoci. Povaříme asi 1 minutu. Pak přidáme zbytek…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Co se zbylou bramborovou kaší? Vsaďte na voňavé placky, luxusní pečené krokety nebo jemnou polévku
Letem středozemním kulinárním světem: Dáte si bulharskou musaku nebo řecký salát tzatziki?
Leche Merengada: Jednoduchý španělský dezert uděláte jen z mléka a bílků a vynikající je studený i teplý