Houbová sekaná z čerstvých hub
Recept ještě nebyl hodnocenRohlík - housku namočte do studené vody, aby se nasákla. Cibuli nakrájejte nadrobno a osmažte ji dozlatova na oleji. K cibuli přidejte nakrájené houby a krátce vše…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rohlík - housku namočte do studené vody, aby se nasákla. Cibuli nakrájejte nadrobno a osmažte ji dozlatova na oleji. K cibuli přidejte nakrájené houby a krátce vše…
Přestože jsou žaludky při správné přípravě opravdu lahodné, nevídáme je na našich talířích příliš často. Vyzkoušejte je podle tohoto receptu orestovat spolu se slaninou…
Kapustu a pórek nakrájíme na proužky, česnek na plátky a brambory s mrkví na kostičky.V hrnci zahřejeme olej, přidáme nakrájenou kapustu s pórkem a mrkví a necháme…
Vydatný oběd sice dá víc práce, ale zato zasytí na celé odpoledne. Bramboráky můžete osmažit i nasucho nebo upéct v troubě na plechu s pečicím papírem. Pokud se budou po…
Sekanice, nebo také nádivka, nesmí o svátcích jara chybět. Je plná mladých kopřiv, uzeného masa a připravit ji můžete jako přílohu, třeba k pečenému kuřeti, nebo jako…
Výživná polévka, která zahřeje a naplní i ten nejhladovější žaludek. Základ tvoří ovesné vločky a kousky hlívy ústřičné. K nim se připojí také brambory, česnek a koření.…
Zlatavé bramboráky smažené dokřupava se hodí jako příloha, nebo si je můžeme dát jen tak samotné. Kromě klasického dochucení majoránkou a česnekem přidáme navíc škvarky,…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
10 zásad, které by se malí kuchtíci měli naučit: pomozte jim nálepkami na dózy a slušivou zástěrkou
Retro okénko: Kofola je český poklad mezi limonádami. Proč vznikla na příkaz vlády a nahradila Coca-Colu?
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?