Losos na bylinkovém másle
Recept ještě nebyl hodnocenMaso z lososa je samo o sobě velmi chutné, proto je vhodné připravovat jej jen velmi jemně dochucené, aby koření nepřebilo jeho přirozenou chuť. Filety můžeme pokapat…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso z lososa je samo o sobě velmi chutné, proto je vhodné připravovat jej jen velmi jemně dochucené, aby koření nepřebilo jeho přirozenou chuť. Filety můžeme pokapat…
Ať už jako přílohu, nebo coby hlavní chod doplněný zeleninou a uzeným masem - tyto smetanové zapečené brambory ocení každá časově vytížená kuchařka. Stačí vyskládat…
Kdo by neznal italskou klasiku v podobě kulaté křupavé, ale vláčné placky s bohatým zdobení z toho, co máte rádi? Pizza u nás našla své jisté místo na stolech, ať už…
Přísun vitamínů je nezbytný zejména v zimním období. Ideální forma je v podobě chutného jídla, třeba salátu. Pekingské zelí je dostupné prakticky po celý rok a salát je…
Variací na zeleninovou polévku existuje nespočet. Vždy můžete vzít, co máte zrovna po ruce a vykouzlit rychlou a jednoduchou polévku. U tohoto receptu přinášíme…
Také jste si mysleli, že pizza je ten druh jídla, které dostanete vždy chutnější v restauraci, než jaké si sami připravíme doma? Pokud máte dobrý recept na těsto, tak…
Brokolice je úžasná zelenina, z které lze připravit mnoho dobrot s vysokými zdravotními benefity. Karbanátky z brokolice pečené v troubě podávané spolu s vhodně zvolenou…
Panenku očistíme od blanek, omyjeme a osušíme.Opracovanou panenku pokapeme olejem a osolíme. Posypeme pepřem a necháme 1/2 hodiny odležet.Na horké pánvi pečeme maso…
Cibulová polévka je velice oblíbená napříč světem i když původ má prý ve Francii. Tuto krémovou, smetanovou vařily už naše babičky. Plný talíř cibulí vonící polévky vás…
Máte-li rádi na talíři "exotiku", bude vám chutnat i osvěžující a pikantní polévka připravená podle tohoto receptu. Úžasně vonící polévku podáváme v miskách a určitě v…
Pizza je jídlo, které má rád snad každý. Podle tohoto receptu si ji můžete s pomocí domácí pekárny připravit u vás doma i vy. Obložit ji můžete čímkoliv, na co máte…
Máme pro vás inspiraci na jednoduchý bezmasý oběd, který do půl hodiny budete mít na stole. Rizoto se zeleninou, lehce dochucené a posypané sýrem, které můžeme podávat…
Šneci z listového těsta jsou jednoduché a rychlé občerstvení pro návštěvu, na důležitou oslavu nebo jen k víkendovému grilování. Naplňte je čímkoliv, co máte rádi vy…
Guláš, vepřová pečeně se zelím nebo svíčková na smetaně? Tato jídla si prostě bez klasického českého kynutého knedlíku neumíme představit. Podle tohoto receptu zvládneme…
Občas má člověk chuť na víno nebo pivo a sem tam si k němu chce něco malého zakousnout. Zkuste si dopředu naložit rozmanité druhy sýra podle našeho receptu. Nakládaný…
Ratatouille je tradiční francouzský zeleninový pokrm, jehož základ tvoří rajčata, papriky, cuketa, lilek a cibule. Směs dochutíme solí, pepřem a bazalkou. Pokrm…
Pravé italské risotto na vás čeká krok po kroku v tomto originálním receptu. Můžete ho využít jako luxusní přílohu, nebo klidně jako lehký kompletní pokrm. Možnosti…
Pohanka je přirozeně bezlepková obilovina, která má příjemně oříškovou chuť. V našich končinách bývala tradiční surovinou a dnes se k ní znovu vracíme. Je totiž nejen…
Rajče rozkrojíme, zbavíme semínek a dužinu nakrájíme na malé kostičky.Lehce osolíme, vmícháme lžičku oleje a nasekanou petrželku a necháme pustit "vodu".Mezitím…
Připravte jednoduchý, ale velmi chutný bramborový salát. Špenát, vejce a vymazlená zálivka dělají z uvařených brambor přímo luxusní záležitost. Bude vás to stát jen pár…
Maso vidličkami natrháme a ve výpeku lehce prohřejeme. Zeleninu nakrájíme na kousky, cibuli na proužky. Připravíme jogurt s česnekem a solí.Zeleninu ochutíme solí,…
Pizza už neodmyslitelně patří do našeho jídelníčku. Těžko říci, která je nejlepší, každý si chválí svůj originální a vyzkoušený recept. Je skvělé, že kdykoliv můžete…
Oblíbené slané pečivo vhodné na svačiny i chutnou večeři. Přípravu těsta výrazně ulehčí domácí pekárna. Obložit třeba i bulky z vykynutého těsta můžete čímkoliv, co vám…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Královské chutě: Britský král Karel III. jí skromně, rád sbírá houby a chutná mu úplně obyčejné rizoto s hříbky
Holka u plotny radí: Jak na výbornou velikonoční nádivku s medvědím česnekem a klobásou? Šťavnatost zajistí uzený bůček
Královské chutě: Vévoda Filip nikdy neodolal tomuhle šťavnatému slanému koláči s rýží a lososem