Střecha
Recept ještě nebyl hodnocenSváteční dezert s názvem střecha vypadá opravdu skvěle. Většinou se připravuje z Bebe sušenek, protože příprava je snadná a rychlá. Pokud si ale chcete dát záležet,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sváteční dezert s názvem střecha vypadá opravdu skvěle. Většinou se připravuje z Bebe sušenek, protože příprava je snadná a rychlá. Pokud si ale chcete dát záležet,…
Opilého Izidora zná většina z nás jako mini dortík nebo plněný košíček na vánoční tabuli. Pracnost receptu vás může vyděsit, ale nebojte, tři vrstvy jsou hotové za pár…
Milé hospodyňky, povedlo se vám zdrcnout krém? Nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat, ani připravovat nový. S naším malým trikem vám ukážeme, že náprava je rychlá a nijak…
Hrníčkové recepty jsou velmi oblíbené pro jednoduchou přípravu a takřka vždy vynikající výsledek. Zkuste tentokrát verzi s ananasem a kokosem. Tato kombinace spolu…
Univerzální domácí čokoládová poleva najde skvělé uplatnění při polévání moučníků, dortů i cukroví. Díky vodní lázni bude čokoládová poleva hladká, jemná a lesklá.
Koláčky s tvarohovou či makovou náplní patří mezi nejoblíbenější klasiku, kterou nám s láskou pečou babičky i maminky. My pro vás máme rychlou verzi z těsta, které…
Kávové řezy jsou doslova perfektním moučníkem nejen pro nedělní návštěvu ke kávě. Řezy s výborným kávovým krémem a čokoládovou polevou nejsou náročné na přípravu a budou…
Tyto lahodné řezy kombinují nadýchané piškotové těsto s tvarohovou krémovou náplní a bohatou čokoládovou polevou. S jejich jemnou a bohatou chutí jsou tvarohové Míša…
Kávový krém můžeme použít nejen jako náplň dortu a jeho zdobení. Je ideální k náplni rolád i křehkého pečiva. Pokud ho chcete použít k plnění vánočního cukroví, zavařte…
Nejdříve našleháme tuhý sníh se špetkou soli, troubu předehřejeme na 180st. a nachystáme kulatou formu(v mém případě průměr 26cm) = při zavírání formy připevníme na dno…
Nepečeného cukroví není nikdy dost. Zkuste třeba recept na oblíbená kávová zrna - vláčné cukroví pro milovníky kávy a rumu. Ať už zvolíte jednodušší variantu bez polevy,…
Nadýchanou pařížskou šlehačku zná asi každá hospodyňka, ale co takhle pařížský krém? Přinášíme vám roky osvědčený recept podle cukrářských norem, který se vám vždy…
Vejce vymícháme se všemi cukry, přidáme med, skořici, sůl, marmeládu a pokud máme, tak perníkové koření. Dále pomalu nalijeme olej a mléko.V mouce rozmícháme kypřící…
Domácí čokoláda potěší malé i velké. Připravujeme ji hlavně na Vánoce, ale i v průběhu celého roku, když na ni dostaneme chuť. Pokaždé si ji můžete připravit jinak, pro…
Domácí čokoláda potěší malé i velké. Připravujeme ji hlavně na Vánoce, ale i v průběhu celého roku, když na ni dostaneme chuť. Pokaždé si ji můžete připravit jinak, pro…
Jednoduché, rychlé, dobré. Zvláště děti si na téhle sladkosti smlsnou. Banán se jednoduše obalí piškoty, zalije čokoládou a hned je dobroty víc. Na párátku se dobře…
Smažený kuřecí řízek v trojobalu je oblíbená česká klasika. Můžete si ho vzít s sebou na výlet, nebo si ho dát k nedělnímu obědu. Pochutnejte si na něm s jemnou…
Do mísy prosijeme odvážené množství cukru a mléka, promícháme a přesypeme do pekárny. Přidáme med, sirup, aroma a vodu a pekárnu pustíme na program mísení těsta bez…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, dáme na plech o velikosti 20 x 25 cm, který jsme vyložili papírem.Pečeme při teplotě 160 do slabě růžova. Nevysušit !Na vychladlé…
Těsto: Z bílků a citronové šťávy vyšleháme tuhý sníh. Potom postupně vešleháme do sněhu polovinu cukru. Dále ušleháme žloutky s druhou polovinou cukru, a ty po malých…
Piškot:Ušleháme celé vejce s cukrem do pěny a přimícháme zlehka přes síto mouku s práškem do pečiva. (Kdo chce, tak nejdříve tuhý sníh, do něho cukr+žloutky a nakonec…
Pravdou je, že jíme i očima. I obyčejný moučník můžeme právě zdobnou polevou učinit lákavější. Právě o tento druh zdobení si říkají různé moučníky na plechu, makovce…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38