Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krůtí ragú s nudlemi

Krůtí ragú s nudlemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso nakrájíme na větší nudličky, cibuli a česnek nadrobno a mrkev na kolečka. V hrnci rozehřejeme olej, maso prudce osmahneme, vyjmeme a odložíme stranou.Do hrnce…

Fazolky na česneku a tymiánu

Fazolky na česneku a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme rovnou, jen propláchlé a okapané na cedníku.Na…

Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na panvici rozpálime olivový olej, pridáme k nemu mäso. Niekoľko minút miešame, kým sa nezatiahne a zmení farbu na hnedú Pridáme nastrúhanú mrkvu a cibuľu, cesnak, zase…

Cuketové krémové rizoto

Cuketové krémové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Parmezán nahrubo nastrouháme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. V hrnci na kousku rozehřátého másla necháme zesklovatět cibuli a přidáme rýži. Vše zalijeme…

Salát z pečené červené řepy

Salát z pečené červené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bulvy řepy omyjeme a slupku oškrábeme škrabkou na brambory.Nakrájíme na osminky a cibuli také.Z oleje, octa, cukru, soli, pepře, posekaného česneku a lístků tymiánu…

1974andrea

70 min

Fazole s uzenou vůní

Fazole s uzenou vůní

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.Kůži a slaninu nadrobno nakrájíme a necháme vyškvařit na suché pánvi.Přidáme pokrájenou cibuli, zesklovatíme…

1974andrea

30 min

Pečená bylinková mrkev Videorecept

Pečená bylinková mrkev

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tato pečená bylinková mrkev patří mezi výrazné přílohy, které oživí jednoduché úpravy kuřecího či krůtího masa. Hodí se i do arabských pilafů a dalších dušených masových…

Eliza

70 min

Kuřecí prsa na grilu

Kuřecí prsa na grilu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Základem každého grilování je dobře namarinované maso. Snadným řešením je pak maso kuřecí v marinádě, kterou přizpůsobíte své chuti. Takže ji můžete udělat třeba víc…

zizala

200 min

Voňavý divoký pekáč

Voňavý divoký pekáč

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud máte rádi česnek a kořeněná jídla, zkuste kuřecí maso proložit uzeným, přidat bylinky a zasypat spoustou cibule a česneku. Šťávu z cibule doplněnou uzeným vývarem…

1974andrea

60 min

Žampiony " Wellington"

Žampiony " Wellington"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z žampionů odstarníme nožičky, případně klobouky oloupeme. Osolíme a opečeme na pánvi s olejem pěkně dozlatova. Vyjmeme a na stejnou pánev dáme zesklovatět najemno…

Francouzská cibulová polévka

Francouzská cibulová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oloupejte cibule, rozpulte je a nakrájejte na tenké plátky. V hrnci rozehřejte přepuštěné máslo. Cibuli restujte při nižší teplotě dokud nebude podušená dosklovita,…

Jurgen.k

60 min

Polévka z pečeného patizonu

Polévka z pečeného patizonu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Patizon rozkrájejte na přibližně centimetrové plátky. Pokud máte patizony mladé, je kůže patizonu měkká a nemusíte je loupat. Pokud máte větší kousek, tak je oloupejte.…

Simply Food

160 min

Bylinkovo sýrová pomazánka

Bylinkovo sýrová pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud se chcete dobře najíst a zároveň i trochu ušetřit, nejlepší variantou jsou pomazánky. Příprava pomazánek není finančně, časově ani jinak náročná. Pokud máte…

janky3

30 min

Hovězí líčka se šípkovou

Hovězí líčka se šípkovou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Líčka důkladně očistíme, osolíme a opepříme. Na hlubší pánvi vhodné do trouby rozpálíme olej a líčka na něm z obou stran zprudka dohněda opečeme. Vyjmeme a do výpeku…

1 2 3 4 5 17

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více