Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou
Recept ještě nebyl hodnocenVepřovou kýtu a játra nakrájíme na nudličky, cibuli a pórek na jemné nudličky.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme játra, která opepříme, až se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřovou kýtu a játra nakrájíme na nudličky, cibuli a pórek na jemné nudličky.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme játra, která opepříme, až se…
Plátky kuřecích prs jemně osolíme, opepříme a obalujeme je v misce s hladkou moukou smíchanou s Country kořením. V pánvi rezehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme,…
Naklepeme a osolíme maso, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme. Na výpek dáme máslo, cibulku, párky, žampiony, papriku, přidáme kečup a zakápneme worčestrem. …
Pohanku spaříme vroucí vodou a necháme ve vodě stát, aby změkla, poté vodu slijeme.Smícháme pohanku, cizrnu, krájené sterilované žampiony, promícháme, osolíme, opepříme…
Těsto: Z 50 ml vlažné vody, cukru a droždí si uděláme kvásek. Do mísy dáme mouku a sůl, přidáme kvásek, zbylou vlažnou vodu a olej. Vypracujeme těsto a necháme vykynout…
Plátky filé důkladně osušíme, pokapeme citronem, osolíme z obou stran a opepříme. Potřeme hořčicí, poklademe plátky anglické a sýru a zavineme do rolky, zajistíme…
Zelí očistíme, omyjeme a vyřízneme tuhý košťál. Potom nakrájíme, nebo nahrubo nastrouháme a dáme do hlubší mísy.Osolíme, promícháme a necháme nejméně 20 minut odležet.Z…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Holka u plotny radí: Tuniská polévka chorba frik voní římským kmínem, rajčaty a česnekem a snadno se připravuje
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Kyselé houbičky podle Romana Pauluse: Rady a tipy, jak dary lesa správně naložit