16 tipů, jak využít zbylé brambory k přípravě oběda nebo večeře
Jak zužitkovat brambory, zbylé od včera nebo od oběda? Rozhodneme se podle toho, kolik jich je a jestli jsou oloupané, ve slupce nebo ve formě kaše. Poradíme vám, jak zpracovat brambory do několika sytých a dobrých pokrmů, a ještě ušetřit.
Uvařili jste hodně brambor a nyní musíte přemýšlet nad tím, jak je zpracovat, abyste je nemuseli vyhodit? Našli jsme pro vás pár tipů na využití zbylých brambor. Nezáleží ani na tom, kolik jich je - spotřebujeme všechny.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Selská omeleta s rajčaty
- Pečené medvědí brambory
- Lokše s povidly a mákem
- Paprikáš ze zbylých brambor
- Bramborový salát podle tatínka
- Bramborové škvarkové placky
- Zapečená kaše se zelím a sýrem
- Moje bramborové krokety
- Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
- Květák a brambory zapečené s Hermelínem
- Bramborové knedlíčky do polévky
- Bramborové šišky s mákem nebo strouhankou
- Plněné brambory s bylinkami (vegan)
- Bramborovo špekové knedlíčky
- Lepenice z brambor zbylých od oběda
- Tvarohové řezy z bramborového těsta
1/16
1/16
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 22 minutami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 4 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse: Použití správné mouky a odležení těsta zaručí luxusní výsledek
Co se zbylými bramborami: Můžeme je zapéct na různé způsoby, s nivou nebo jiným sýrem chutnají skvěle
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Komentáře