16 tipů, jak využít zbylé brambory k přípravě oběda nebo večeře
Jak zužitkovat brambory, zbylé od včera nebo od oběda? Rozhodneme se podle toho, kolik jich je a jestli jsou oloupané, ve slupce nebo ve formě kaše. Poradíme vám, jak zpracovat brambory do několika sytých a dobrých pokrmů, a ještě ušetřit.
Uvařili jste hodně brambor a nyní musíte přemýšlet nad tím, jak je zpracovat, abyste je nemuseli vyhodit? Našli jsme pro vás pár tipů na využití zbylých brambor. Nezáleží ani na tom, kolik jich je - spotřebujeme všechny.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Selská omeleta s rajčaty
- Pečené medvědí brambory
- Lokše s povidly a mákem
- Paprikáš ze zbylých brambor
- Bramborový salát podle tatínka
- Bramborové škvarkové placky
- Zapečená kaše se zelím a sýrem
- Moje bramborové krokety
- Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
- Květák a brambory zapečené s Hermelínem
- Bramborové knedlíčky do polévky
- Bramborové šišky s mákem nebo strouhankou
- Plněné brambory s bylinkami (vegan)
- Bramborovo špekové knedlíčky
- Lepenice z brambor zbylých od oběda
- Tvarohové řezy z bramborového těsta
1/16
1/16
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tvarohové knedlíčky s meruňkami obalené v oříšcích
Přidáno před 1 hodinou
Domácí králík na slanině, kedlubnové zelí a domácí knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 15 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 20 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šťavnaté kuřecí řízky ve strouhance z toustového chleba: Asijská specialita je hitem i u nás a snadno se dělá
Srdce na smetaně: Lahodné maso ve smetanové omáčce potřebuje delší dobu na přípravu a přidání smetany ve správný čas
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Komentáře