Kdo miluje zelí, neodmyslitelně si ho vždy spojí s pečenou kachnou nebo husou. Pečení kachny je časově náročnější, ale důležité je, aby byla křehká a maso šlo lehce od kosti. Jako příloha nesmí chybět tradiční bramborový knedlík.
20 nejlepších receptů z kysaného zelí: Co je pro vás nejlákavější?
Kysané zelí je přírodní zásobárnou vitamínů, a to díky vysokému obsahu látek důležitých pro naše zdraví a imunitu. Kromě vitamínů C a B z něho získáváme přírodní bakterie, které příznivě ovlivňují naši střevní mikroflóru.
Recepty ve výběru
- Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
- Segedínský guláš
- Závin se zelím kysaným a masem uzeným
- Placky se zelím, prejtem a jelítkem
- Bramborové halušky se zelím a uzeným bůčkem
- Rohlíčky se zelím
- Bramborové knedlíky plněné mletým masem na červeném zelí
- Bramborák plněný zelím
- Stařenčiny šulánky se zelím
- Coleslaw
- Pomazánka z kysaného zelí
- Houbové zelí
- Koláč s kysaným zelím a klobásou
- Lívanečky z kysaného zelí
- Zeleninová čalamáda
- Smažené bramborové polštářky se zelím
- Škvarkové placičky s kysaným zelím
- Kysané zelí do sklenic
- Country pečený bůček na kysaném zelí
- Zelňačka
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Komentáře