16 receptů na zpracování mletého masa: Nechte se inspirovat těmi nejlepšími pokrmy
Mleté maso má v kuchyni nezastupitelnou roli. Lze ho připravit na mnoho způsobů a protože je lehce stravitelné, zpracujeme tímto způsobem i ty části masa, které bychom jinak nevyužili nebo je museli dlouho a složitě upravovat.
Nejčastěji se používá maso hovězí, vepřové a kuřecí. Mletá zvěřina se hodí více do klobás, stejně jako maso skopové. Mleté rybí maso zužitkujeme nejčastěji do karbanátků. Připravili jsme pro vás výběr receptů, ve kterých je mleté maso hlavní surovinou.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Lasagne s mletým masem
- Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
- Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
- Burgery z hovězího mletého masa
- Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
- Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
- Kuřecí mletý řízek na způsob Cordon bleu
- Mleté kuřecí karbanátky se sýrem uvnitř
- Milánské špagety s mletým masem
- Pomazánka z mletého masa
- Závin s mletým masem
- Francouzské brambory s mletým masem
- Kebaby z mletého masa na grilu
- Zapečené těstoviny s mletým masem
- Bramboráky s mletým masem
- Gulášová polévka z mletého masa
1/16
1/16
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
16 tipů na štědrovečerní menu: Co se tradičně podává k slavnostní večeři
Komentáře