uvařila 17. 5. 2022 15:49
Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí odpalované gnocchi. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2022 15:49
Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí odpalované gnocchi. Zdroj: Se souhlasem TV Prima
povidla švestková, vývar hovězí, cibule červená, mrkev, petržel, celer, víno červené, skořice celá, brambory, vejce, mouka polohrubá, sůl
Přidáno před 47 sekundami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné želé podle 100 starého receptu od jeptišek: Využijete do něj spadaná jablka a získáte luxusní dobrotu!
Zelňačkový souboj v Prostřeno! Je lepší ta česká nebo slovenská?
Bylinky v soli: Dokonalý způsob, jak uskladnit pažitku nebo petržel. Sůl je uchová šťavnaté a plné chuti