uvařil 28. 11. 2019 19:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 11. 2019 19:43
mouka hladká, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo, žloutek, rum, droždí čerstvé, sůl, mléko, citron, cukr vanilkový, rozinky, mandle, bílek, mandle, máslo
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Už jste jedli hovězí s čokoládou? Tyto sladko-slané recepty prostě musíte zkusit!
Snadná koprová omáčka podle Sandtnerky je delikatesa! Zahuštěná kysanou smetanou a zjemněná žloutkem chutná skvěle
Majonéza patří nejen na hranolky. Tuto geniální omáčku si oblíbil už kardinál Richelieu