Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
"Korhely leves"- opilecká polévka - vyprošťovák Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Meszarosovabolya 50 min
Mosheho "židovský penicilín" - zlatá slepičí polévka - Goldener joich Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Meszarosovabolya 240 min
Husí prsa s pečenými jablky a marinovaným červeným zelím - kapustou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Meszarosovabolya 240 min