Domácí vývar z vepřových kostí se zeleninou a vaječnými nočky
Vydatné a chutné polévky jsou celoroční záležitost. Tento vývar z vepřových kostí je plný kořenové zeleniny a ozvláštněn domácími vaječnými nočky, které jsou jednoduché na přípravu. Vyzkoušejte i vy.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 181 kJ / 2 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 328,36 g |
Tuky | 113,61 g |
Vláknina | 38,74 g |
Cholesterol | 889 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 67,09 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2023 07:17
5. 6. 2017 20:57
23. 4. 2016 15:50
jinak super!
18. 2. 2016 16:54
11. 5. 2014 15:27
22. 2. 2014 19:40
3. 1. 2014 15:55
26. 11. 2012 14:01
12. 7. 2012 18:44
3. 4. 2012 12:36
14. 6. 2011 13:02
26. 11. 2010 19:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 55 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 1 hodinou
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 2 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 5 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 6 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 7 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Další recepty
Tématické fráze: vývar z vepřového masa vepřový vývar-recept polévka z vepřových kostí vývar recept vývar z vepřového kalný vývar polevka z veproveho vyvaru vepřoví vívar vepřový vývar polévka vepřové kosti polevka z vepřovych žeber veprovy vivar zeleninovy vyvar s haluskami kančí vývar vyvar z zeber veprovyvyvar vepřová žebra vývar domácí nočky co z veproveho vyvaru veprevy vyvar
Suroviny: kosti vepřové, mrkev, pórek, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, brambory, koření nové koření, pepř celý, sůl, vejce, mouka polohrubá, sůl
Domácí vývar z vepřových kostí se zeleninou a vaječnými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6089
12 názorů