Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Porce mletého masa bohatě stačí k tomu, aby dodala spolu s kořením, sýrem a smetanou tomuto pokrmu skvělou chuť. Příprava je tak jednoduchá, že ji zvládne i naprostý začátečník. Z pekáčku pohostíme celou rodinu, a ještě zůstane pro návštěvu.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 013 kJ / 2 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,66 g |
Tuky | 122,20 g |
Vláknina | 24,15 g |
Cholesterol | 878 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 6,67 g |
Sacharidy | 204,35 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 8. 2011 11:13
30. 1. 2011 11:56
16. 1. 2011 19:22
29. 12. 2010 18:18
29. 12. 2010 18:03
29. 12. 2010 17:05
29. 12. 2010 13:22
29. 12. 2010 12:15
29. 12. 2010 08:15
29. 12. 2010 08:07
28. 12. 2010 21:49
28. 12. 2010 21:09
28. 12. 2010 21:02
dávám bodík
28. 12. 2010 20:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 26 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 40 minutami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 1 hodinou
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 5 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 6 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak skladovat brambory. Důležitý je už výběr správné odrůdy
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Krakowski kumpir: Obří pečené brambory z polských trhů se plní opraženou slaninou a smaženou cibulkou, báječně voní i chutnají
Další recepty
Tématické fráze: zapečené brambory s mletým masem brambory zapečené s mletým masem zapékané brambory s mletym masem brambory s mletym masem zapečené brambory zapečené těstoviny s mletým masem a smetanou zapecene brambory s masem zapečené brambory s mletým zapečené brambory se smetanou těstoviny s mletým masem a smetanou těstoviny zapečené s mletým masem a smetanou zapečené brambory v troubě s mletým masem zapecene brambory s masem a smetanou zapeceny brambory s mletym masem zapečené brambory z mletým masem brambory se smetanou mlete maso zapecene s brambory zapecene mlete maso s bramborem zapečene brambory z masem zapečené brambory se smetanou a masem
Suroviny: brambory, maso mleté, sýr eidam, vejce, rohlík, mléko, smetana sladká 31%, sůl, pepř čtyř barev, česnek sušený, olej
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLBV
44 názorů