Voňavá vepřová líčka s červeným vínem a bylinkami
Líčka jsou jemná a šťavnatá, zkrátka skvělý kus masa. Šťávě dodají vynikající chuť i sílu, proto není zapotřebí ji nijak zvlášť zahušťovat a dochucovat. V tomto receptu jsme kromě zeleniny přidali také červené víno a bylinky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 590 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,48 g |
Tuky | 26,80 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 36,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mouky se na zahuštění nepoužívá příliš - úplně stačí propasírovaná šťáva z masa. Ale pokud chcete mít šťávy víc, tak použijte tak max. jednu lžíci - jinak se připravíte o ten skvělý chuťový zážitek, jen z uvedených surovin ;-).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2012 17:05
8. 1. 2012 17:01
8. 1. 2012 17:00
8. 1. 2012 16:59
8. 1. 2012 16:57
p.s. mě prosím s rejžičkou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 37 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 1 hodinou
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Hitem podzimních vinobraní je burčák. Poradíme vám, jak poznat ten kvalitní
Další recepty
Tématické fráze: vepřová líčka vepřová líčka recept vepřová líčka na víně veprove licka recept na vepřová líčka vepřová líčka na červeném víně vepřová líčka recepty recepty vepřová líčka vepřové líčka na víně veprove lička recept recepty na vepřová líčka jak uvařit vepřová líčka co jsou vepřová líčka recept vepřová líčka recept vepřová líčka na víně recept na vepřove lička recepty vepřové lička líčka vepřová vepřové líčka - recept vepřové líčka recepty
Suroviny: líčka vepřová, sůl, pepř bílý mletý, olej, máslo, cibule, mrkev, petržel, celer, pórek, protlak rajčatový, tymián, rozmarýn čerstvý, jalovec, víno červené suché, vývar masový, mouka hladká
Voňavá vepřová líčka s červeným vínem a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gQlk
50 názorů