Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Není nad to, když si můžeme přebytky ze své zahrádky uchovat ve spíži na zimu. Naložené fazolky mají totiž široké možnosti použití například do polévek, omáček nebo jako samostatná příloha k masu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28,02 g |
Sůl | 70,00 g |
Sacharidy | 150,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Stejný nálev používám i na feferonky a kapii. Do sterilované kapie přidávám hořčičné semínko.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2013 11:48
11. 6. 2012 14:39
11. 6. 2012 11:36
A fazolky musí projít tepelnou úpravou, protože za syrova jsou silně projímavé. Stačí je povařit jen jednou a poměrně krátce 5-6 minut. Zůstanou křehké
Recept je dobrý, taky je tak steriluju
11. 6. 2012 10:35
JEDINÉ CO MI NESEDÍ. ŽE SE MAJÍ VAŘIT NEŽ SE ZAVAŘÍ A PŘED TÍM NEŽ SE JÍ TAK PRÝ TAKÉ SE MAJÍ VAŘIT ABY SE PRÝ JEDY VYVAŘILY. ALE MĚ SE TO NEZDÁ. PROTOŽE PAK SE JÍ JEN HMOTA A VŠECHNO CO VE FAZOLKACH JE SE VYLEJE DO KANÁLU.
CO VÍM TAK I BRAMBORY SIROVÉ JSOU JEDOVATÉ PODLE MĚ ZAVAŘENÍM A PAK UVAŘENÍM V JÍDLE SE JED ZTRATÍ A NEMUSÍ SE FAZOLKY CEDIT. NEVÍTE NĚKDO JAK TO JE? DĚKUJI MARTINA
15. 8. 2011 07:40
14. 8. 2011 13:19
27. 2. 2009 22:35
27. 2. 2009 22:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 18 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 24 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 47 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: zavařování fazolových lusků zelené fazolky zavařování zavařování zelených fazolek fazolky ve sladkokyselém nálevu nálev na fazolky zavařování fazolek jak zavarit zelene fazolky nálev na zelené fazolky zelené fazolové lusky zavařování zavařujeme fazolky sterilovane fazolky zelené fazolové lusky zavařene zavařujeme zelené fazolky fazolové lusky na smetaně fazolky ve slaném nálevu fazolky v sladkokyselém nálevu zelené fazolky ve slaném nálevu fazolky na smetaně od pohlreicha fazolky zavařování zelené fazolky zavařené
Suroviny: lusky fazolové, kopr, voda, ocet, sůl, cukr, sladidlo umělé
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk8z
8 názorů