Albertovy jidáše
Jidáše patří neodmyslitelně k velikonočním svátkům. Sladké jednoduše tvarované kousky kynutého těsta, upečené dozlatova a posypané na závěr moučkovým cukrem jsou vítanou svačinou nebo pozorností pro koledníky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 15 992 kJ / 3 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,39 g |
Tuky | 186,64 g |
Vláknina | 18,66 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 662 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 436,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Z časopisu Albert 2011.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2017 17:46
máte to nějaké popletené..........
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 1 hodinou
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 2 hodinami
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 5 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: časopis albert duben jidaše se smetanou proč se pekly jidáše albert recepty kdy se pecou jidase velikonoční jidáše albert recepty z časopisu albert jidáše se smetany jidase nekynute jidáš jidáše smetana jidáše ze smetany jidase bez kynuti nekynuté jidáše proč se pečou jidáše recepty albert casopis albert jidáše bez kvasku časopis albert medový jidáše jidas ze smetanou
Suroviny: cukr krupice, mouka hladká, smetana, droždí, žloutek, vejce, máslo, kůra citronová, cukr vanilkový, sůl, cukr moučkový
Albertovy jidáše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kmpl
1 názor