Černý kuba podle Ivany Gottové
Žádné jiné jídlo nedokáže zasytit na Štědrý den tak dobře, jako černý kuba. Připravte si spolu s námi tuhle tradiční staročeskou dobrotu, tak prostý a chutný pokrm.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 048 kJ / 1 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,24 g |
Tuky | 26,25 g |
Vláknina | 35,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 312,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Týdeník Televize
Hub jsem dala víc - podle chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2015 21:53
magdalenka:je pravda, že mně se to zdálo taky málo, takže množství jsem si dala podle sebe.
Jinak jsem ten recept vyfotila, aby jste mi věřili, že jsem si to nevymyslela - ani ty houby mražené a čerstvé
Mně to i tak opravdu chutnalo a až budu mít houby sušené, vyzkouším to i s nimi, ať vím, jaký je v tom rozdíl
Jinak jsem ten recept vyfotila, aby jste mi věřili, že jsem si to nevymyslela - ani ty houby mražené a čerstvé
Mně to i tak opravdu chutnalo a až budu mít houby sušené, vyzkouším to i s nimi, ať vím, jaký je v tom rozdíl
12. 1. 2015 17:32
Irulko, nie je tých húb málo? 50 g čerstvých a mrazených...na 400 g krúp...
12. 1. 2015 11:32
zizala: naprostý souhlas, já mám i mražené,ale do Kuby dávám zásadně sušené jejich specifické aroma ničím nenahradíš
12. 1. 2015 11:25
aazaba: bylo , příště jedna misečka pro mě a druhá pro tebe
12. 1. 2015 11:19
Říkala jsem si, že misečky jsou mi nějaké povědomé, a ejhle Irule zase vkládala. Posílám bodík, protože to bylo určitě moc dobré, když nezůstal ani vzoreček
12. 1. 2015 08:36
zizala:já ho dělala z mražených (jiné nemám) a moc mi to chutnalo. Dělala jsem ho poprvé.
12. 1. 2015 08:29
Krásná fotka U nás kuba jedině ze sušených, z čerstvých jsem ho dělala jednou a nebylo to úplně ono
11. 1. 2015 22:11
Tiež mi je to divné...Pochopila by som sušené a čerstvé ( mrazené ), ale čerstvé a mrazené...zvláštne.
11. 1. 2015 21:57
spagetka:to nevím, je to tak napsané v receptu. Já čerstvé neměla, použila jsem jen mražené , ale opravdu mi to moc chutnalo
11. 1. 2015 21:54
Trošku nechápu kombinaci čerstvých a mražených hub. Jaký je důvod?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 53 minutami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 4 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 8 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 1 hodinou
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Fulda uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 1 hodinou
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 4 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 5 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuba z mrazenych hub vanocni kuba z mrazenych hub černý kuba černý kuba recept recepty na houboveho kubu s cockou a kroupami vánoční černý kuba recept - černý kuba recept na kubu co k černému kubovi jako příloha recepty z hub černý kuba kuba bez hub cerny kuba bez zapekani kuba vánoční kuba z mražených hub recept vanoční kuba skroupami a čočkou recept houbový kuba s čočkou černý kuba a mražené houby černý kuba čočka po plzeňsku semínky gotta kuba a mražené houby
Suroviny: houby, kroupy, tuk, cibule, kmín celý, majoránka, česnek, sůl, pepř, petržel
Černý kuba podle Ivany Gottové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noN5
10 názorů