Krémy do odpalovaného těsta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 50 893 kJ / 12 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,99 g |
Tuky | 596,68 g |
Vláknina | 11,72 g |
Cholesterol | 5,96 g |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 6,49 g |
Sacharidy | 1 422,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
TIP na větrníky: Karamel nebo čokoláda? Nebojte se kompromisu! Vrchní část větrníků zevnitř potřete karamelem (stačí i karamelizované Salko) a nahoru dejte čokoládovou polevu. Před léty jsem toto poprvé ochutnala v jedné malé cukrárně a od té doby je dělávám. Obzvlášť je to vynikající do drobnější varianty "mini větrníčků".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2016 15:09
6. 5. 2016 05:45
25. 4. 2015 21:49
25. 4. 2015 11:11
24. 4. 2015 22:58
Káva?
Hoďte očko do naší staré známé Sandtnerky, heslo Banány (u mě str. 361)
24. 4. 2015 22:29
Káva do banánů? Já si je i tu a tam koupím (těžké doznání) a žádný z nich kávu neviděl. Ani v mých kuchařkách není. Ale určitě by se tam hodila.
24. 4. 2015 22:14
Já a souhlasit? To bych přece nebylo já, že
*****
Pamatuji doby, kdy se větrníky dělaly podle norem...
Plnily se karamelovou šlehačkou a žloutkovou ŠLEHAČKOU a bylo by fajn, pokud by na TOP byly na jednom místě, tedy ZDE!
Karamelovou máte tady a naložte s ní, jak uznáte za vhodnéhttp://www.labuznik.cz/recept/karamelova-slehacka/ a ta žloutková je ze Základního krému se šlehačkou v poměru 1 : 1
http://www.labuznik.cz/recept/vanilkovy-cukrarsky-... (na TOP jsem našel taky jeden cukrák, ale dost mizerně napsaný)
P.S.
No a do banánů, do banánů už se nedává káva? Samozřejmě žádná instantní, ale poctivá pražená, mletá
Gggdysi se dávala...
24. 4. 2015 15:58
24. 4. 2015 14:58
Co se týče profiteroles, tak jsem vložení zvažovala, ale je to také na samostatný recept, který tu je ( a hezky rozepsán).
A parazitovat bez svolení cizími odkazy, to jsem rozhodně nechtěla.
Tyto krémy jsou opravdu jen ty základní, protože zde jsou pozitivní ohlasy, když je to všechno v jednom. (viz náplně do buchet a dortové krémy). Shrnout úplně vše nemohu, to je na samostatnou knihu, to je jasné.
Návrh: Já tady tu šlehačku "v kostce" smažu, je pravda, že je to pro laika absolutně zavádějící! Souhlasíte, Casino?
24. 4. 2015 14:25
No podle toho jak je to napsáno, tak kdo nezná postup, tak neudělá...
Nechcete to trošku rozepsat? Třeba krok za krokem tak jak to děláte
...a profiteroles jsou taky z odpalovaného
24. 4. 2015 12:33
24. 4. 2015 12:32
24. 4. 2015 12:25
24. 4. 2015 12:25
24. 4. 2015 12:13
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 9 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 10 minutami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 24 minutami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 1 hodinou
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 3 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 4 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 5 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 6 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět rychlých večeří na všední dny: Pikantní těstoviny s fetou, smažené tousty plněné sýrem nebo rychlé kuře s omáčkou
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: krem do věnečků vanilkový krém do věnečků krem do odpalovanych venecku krem do venecku z odpalovaneho testa pudinkovy krem do venecku vanilkový krém do větrníku krem do vetrniku žloutkové věnečky z odpalovaného těsta video odpalované těsto náplň do věnečků krém na venecky náplň do věnečku z odpalovaného těsta recept na odpalované těsto dort z odpalovaného těsta větrniky odpalovaného těsta krém do žloutkových věnečků krém do věnečků a větrníků pudinkový krém do větrníků pudinkovy krém na věnečky vanilkový krém se šlehačkou
Suroviny: mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, smetana sladká, žloutek, cukr moučkový, cukr vanilkový, moučka škrobová, cukr moučkový, mléko, mléko, pudink vanilkový, cukr moučkový, cukr vanilkový, vejce, cukr kostkový, solamyl, mléko, máslo, mléko, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka hrubá, vejce, cukr krystal, voda, tuk hera, mouka hrubá, kypřící prášek do pečiva, vejce
Krémy do odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5rOY
17 názorů